ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας!

Οπαδοί πήγαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας και σημειώνονται σοβαρά επεισόδια με χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία.

Επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας!

Εξαιγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, στα οποία βρίσκονται και οι διαιτητές, αλλά και η αποστολή του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει.

Υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών για να… διαλύσουν τον κόσμο που πήγε έξω από τα αποδυτήρια. Η Τούμπα είναι μια… εμπόλεμη ζώνη, με το ελληνικό ποδόσφαιρο για μια ακόμη φορά να μετράει ανοιχτές πληγές, ύστερα από την αποψινή βραδιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ