ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

Πάνω από 8/10 δεν πας: Μπορείς να απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το Λιγκ Καπ;

10/10 ούτε με τη βοήθεια του κοινού…

Πάνω από 8/10 δεν πας: Μπορείς να απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το Λιγκ Καπ;

Νομίζεις ότι είσαι τόσο καλός, ώστε να τα βάλεις με τον καλύτερο; Νομίζεις ότι μπορείς να νικήσεις τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και να απαντήσεις σωστά σε 10 (σχετικά) εύκολες ερωτήσεις για το Λιγκ Καπ;

http://menshouse.gr/pechnidia/76755/pano-apo-8-10-den-pas-boris-na-apantisis-se-10-erotisis-tou-christou-sotirakopoulou-gia-ligk-kapΑν απάντησες μόλις «ναι», αν είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου τότε μη χάνεις χρόνο.

Μπες, παίξε στην κρεμάλα που σε περιμένει και τέσταρε τις γνώσεις σου απέναντι στην εγκυκλοπαίδεια των αθλητικών, τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Θα κάνεις άραγε πάνω από 8/10;

Παίξε το κουίζ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ