ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φοβερός Νίνης: “Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ” (pic)

Δεν ξεχνάει τις ευρωπαϊκές βραδιές με τον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Νίνης.

Φοβερός Νίνης:

Σαν σήμερα το 2010, ο Παναθηναϊκός πήρε το τελευταίο του μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό. Οι “πράσινοι” επικράτησαν 3-2 της Ρόμα, μέσα στο Ολίμπικο, και πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση στο Europa League, με τον Σωτήρη Νίνη να σκοράρει και να πραγματοποιεί σούπερ εμφάνιση. Ο πρώην άσος της ομάδας θυμήθηκε εκείνη τη βραδιά και πόσταρε ανάλογη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας “Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.