ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμβολικά πανηγύρισε ο Άντονι Μουνιέ!

Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο ο Άντονι Μουνιέ πανηγύρισε μ´ αυτό τον τρόπο στη χθεσινή αναμέτρηση.

Συμβολικά πανηγύρισε ο Άντονι Μουνιέ!

Ο Άντονι Μουνιέ, μετά από καιρό, επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο επιθετικός του τριφυλλιού ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον τραυματισμό του στο πόδι και γι αυτό έμεινε τόσο καιρό εξω.

Όλο αυτό τον καιρό ο Γάλλος ήταν ιδιαίτερα πιεσμένος ψυχολογικά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον στηρίζουν και να τον βοηθούν να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Έτσι κι αυτός όταν πέτυχε το γκολ χθες πήγε προς  τον πάγκο της ομάδας και το πανηγύρισε έντονα μαζί με τους φυσιοθεραπευτές του Παναθηναϊκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.