ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσφυγές και UEFA στο προσκήνιο

Νέα κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, που έχει μπροστά του εκδικάσεις προσφυγών και αναμένει την οριστική απόφαση της UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προσφυγές και UEFA στο προσκήνιο | panathinaikos24.gr

Οι «πράσινοι» προσέθεσαν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους, τη δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο και από σήμερα, Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 5.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του άλλη μια δύσκολη εβδομάδα, γεμάτη εκδικάσεις προσφυγών από ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τα οφειλόμενά τους. Σήμερα, Δευτέρα, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης του Γενς Βέμερ και την Τετάρτη ακολουθεί η τριάδα Εσιέν – Λέτο – Τοτσέ. Παράλληλα, στον σύλλογο περιμένουν να μάθουν την απόφαση του δικαστηρίου για τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μπει σε ακόμη έναν γύρο διαπραγματεύσεων και επαφών με τις πλευρές των αντίδικων, ούτως ώστε να διευκολύνει τη θέση του, γεγονός που φαίνεται πως εύκολα ή δύσκολα θα συμβεί με την τριάδα της Τετάρτης, όχι όμως και με τον Βέμερ.

Συν τοις άλλοις, την Πέμπτη 1 Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός θα λάβει την απόφαση της UEFA η οποία είχε δώσει διορία έως το εν λόγω διάστημα ώστε να διευθετηθούν ορισμένες εκκρεμότητες. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, το ενδεχόμενο τιμωρίας του συλλόγου με απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για μια σεζόν, είναι αρκετά ορατό.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close