ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μάθημα» την Κυριακή και από σήμερα… Ολυμπιακός

Η κίνηση του Τσάβι Πασκουάλ και των συνεργατών του στην προπόνηση της Κυριακής. Φορτσάρουν από σήμερα για Ολυμπιακό οι «πράσινοι».

«Μάθημα» την Κυριακή και από σήμερα... Ολυμπιακός

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται να αφήσουν στο παρελθόν την κακή εμφάνιση η οποία έφερε την ήττα από τη Χίμκι στη Ρωσία και να προσανατολιστούν στο επικείμενο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2/3) για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Τσάβι Πασκουάλ προτίμησε να δώσει μια ημέρα… παράτασης όσον αφορά την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», αφιερώνοντας ένα πολύ μεγάλο μέρος της προπόνησης της Κυριακής σε ανάλυση.

Ο Καταλανός τεχνικός και οι συνεργάτες του επέλεξαν να αναδείξουν τα κακώς κείμενα της ομάδας στην αναμέτρηση με τη Χίμκι, προβάλλοντας το σχετικό βίντεο στους καλαθοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ώστε το πάθημα της Ρωσίας να γίνει μάθημα εν όψει των πολύ κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν. Έπειτα, άπαντες ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, η προετοιμασία για το ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό θα αρχίσει από σήμερα, Δευτέρα, με το πρόγραμμα να επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς και τους παίκτες να φορτσάρουν μέρα με τη μέρα για το κρίσιμο ντέρμπι που έρχεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.