ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτσάρει για Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μπήκε κανονικά στην σημερινή προπόνηση και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Φαλήρου.

Φορτσάρει για Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να βγάζει χωρίς απρόοπτα το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης στο Κορωπί.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει μπροστά του μερικές ημέρες ώστε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς κι αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα «σφραγίσει» την παρουσία του στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ατομικά γυμνάστηκε για ακόμη μια ημέρα ο Λουτσιάνο Νέβες, ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης επέστρεψε στο Κορωπί και έκανε θεραπεία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...