ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3

Ανδρεόπουλος και Μπέλος έδωσαν τη νίκη

Οι κινήσεις-ματ από τον πάγκο με την είσοδο των Ανδρεόπουλο και Μπέλο έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς.

Ανδρεόπουλος και Μπέλος έδωσαν τη νίκη

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με το αριστερό την αναμέτρηση μιας και έχασαν το πρώτο σετ με

με 25-20 μετά από κερδισμένο μπλοκ άουτ του Σπυριούνη.

Με διαφορετική ψυχολογία μπήκε στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με τον Μπέλο αλλά και το νεαρό Ανδρεόπουλο να είναι αιχμές του δόρατος κατάφεραν να προηγηθούν με 5-0 μετά από χαμένη επίθεση του Σπυριούνυ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-4 μετά από μπλοκ άουτ του Μπατατζίμ.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι καλός επιθετικά και συνέχισε να διατηρεί τη διαφορά στους τρεις πόντους. Με ένα τυχερό πέρασμα του Μπέλου ο Παναθηναϊκός έκανε το 16-13 για το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο Εθνικός κατάφερε στο φινάλε του σετ να μειώσει τη διαφορά στο 22-20 με τον Σπυριούνη αλλά οι καλές επιθέσεις του Μπέλου και του Ανδρεόπουλου έδωσε το σετ στον Παναθηναϊκό με 25-20 στο κλειστό του Εσπέρου.

Αποφασισμένες μπήκαν οι δύο ομάδες στο τρίτο σετ. Καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με το προβάδισμα να εναλλάσσεται και τον Εθνικό να πηγαίνει στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενος με 8-7 μετά από μπλοκ άουτ του Μακ Γουίλιαμ. Ένας άσος του Σωτήρη Πανταλέοντα επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να προσπεράσει για πρώτη φορά σετ με δύο πόντους (10-8) με τον Εθνικό να ισοφαρίζει σε 12-12 με Νάιτ και Σπυριούνη.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Μπατατζίμ και τον Μπέλο ξανά έφτασαν στο 16-13 για το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο Εθνικός με τον Μακ Γουίλιαμ στο σερβίς ισοφάρισε σε 18-18 με τον Παναθηναϊκό να προηγείται ξανά με τον Ανδρέοπουλο και τον Μπατατζίμ και να φτάνει στο σετ μπολ (24-21) αλλά έχασε τρία με αποτέλεσμα ο Εθνικός να μειώσει σε 24-23 και την άστοχη επίθεση του Νάιτ να τελειώνει το σετ.

Τελικά οι πράσινοι πήραν και το τέταρτο σετ με ιδιαίτερη ευκολία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.