ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσφυγές και UEFA στο προσκήνιο

Νέα κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, που έχει μπροστά του εκδικάσεις προσφυγών και αναμένει την οριστική απόφαση της UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προσφυγές και UEFA στο προσκήνιο

Οι «πράσινοι» προσέθεσαν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους, τη δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο και από σήμερα, Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες.

Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του άλλη μια δύσκολη εβδομάδα, γεμάτη εκδικάσεις προσφυγών από ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τα οφειλόμενά τους. Σήμερα, Δευτέρα, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης του Γενς Βέμερ και την Τετάρτη ακολουθεί η τριάδα Εσιέν – Λέτο – Τοτσέ. Παράλληλα, στον σύλλογο περιμένουν να μάθουν την απόφαση του δικαστηρίου για τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μπει σε ακόμη έναν γύρο διαπραγματεύσεων και επαφών με τις πλευρές των αντίδικων, ούτως ώστε να διευκολύνει τη θέση του, γεγονός που φαίνεται πως εύκολα ή δύσκολα θα συμβεί με την τριάδα της Τετάρτης, όχι όμως και με τον Βέμερ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.669 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν τοις άλλοις, την Πέμπτη 1 Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός θα λάβει την απόφαση της UEFA η οποία είχε δώσει διορία έως το εν λόγω διάστημα ώστε να διευθετηθούν ορισμένες εκκρεμότητες. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, το ενδεχόμενο τιμωρίας του συλλόγου με απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για μια σεζόν, είναι αρκετά ορατό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...