ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (18:00, ΕΡΤ 2)

Τριφυλλάρα μπορείς το… repeat!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ξανά τον Εθνικό Πειραιώς, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Volley League και θέλει να επικρατήσει εκ νέου των αντιπάλων του για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Τριφυλλάρα μπορείς το... repeat!

Πέντε ημέρες μετά την αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ξανά τον Εθνικό Πειραιώς στην Καλλιθέα και το κλειστό του Έσπερου σε αναμέτρηση η οποία κλείνει την 18η αγωνιστική στη Volley League Ανδρών.

Ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι η νίκη, η οποία θα του επιτρέψει να μειώσει τη βαθμολογική διαφορά του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, εν όψει και των καθοριστικών πλέι άουτ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 11η θέση με 14 βαθμούς.

«Όλοι οι αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου είναι πολύ κρίσιμοι και ιδιαίτεροι για τον Παναθηναϊκό. Μετά υπάρχουν και τα ματς των πλέι άουτ. Δεν έχουμε πολυτέλεια να διαλέγουμε αγώνες. Θέλουμε βαθμούς από όλα τα ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα πέντε ματς που απομένουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Πανταλέων.

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 18:00, με την ΕΡΤ 2 να καλύπτει τηλεοπτικά το γεγονός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...