ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα πρόταση στον Ταυλαρίδη

Προσπαθεί να βρει λύση έστω και στο «και ένα» ο Παναθηναϊκός ούτως ώστε να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών. Τι όρους περιλαμβάνει η νέα πρόταση στον Ταυλαρίδη.

Νέα πρόταση στον Ταυλαρίδη

Η προσφυγή του Στάθη Ταυλαρίδη εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό να μην περιμένει άπραγος την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά αφαίρεση βαθμών για τη μη έγκαιρη καταβολή των οφειλομένων προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει νέα πρόταση προς τον Στάθη Ταυλαρίδη, προκειμένου οι δύο πλευρές να τα βρουν εξωδικαστικά και ο ποδοσφαιριστής να παραιτηθεί των αξιώσεών του.

Η πρόταση περιλαμβάνει την καταβολή εφάπαξ ποσού κοντά στις 70.000 ευρώ και την απόσυρση του Ταυλαρίδη από τα υπόλοιπα χρήματα που του οφείλονται (27.000 ευρώ), ώστε να επέλθει συμβιβασμός και το «τριφύλλι» να αποφύγει την ποινή. Μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση του Ταυλαρίδη

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.