ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για νέο επενδυτή και δίδυμο Δώνη – Νταμπίζα

Τι αναφέρει δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου σχετικά με το θέμα.

Σενάριο για νέο επενδυτή και δίδυμο Δώνη - Νταμπίζα

Η εφημερίδα «Sportday» κάνει λόγο για ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για τον Παναθηναϊκό, σε μια υπόθεση η οποία είχε ως διαμεσολαβητή Έλληνα επιχειρηματία, ούτως ώστε να βοηθήσει σε ενδεχόμενο deal για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού». Το δημοσίευμα παρουσιάζει την πορεία του ενδιαφέροντος των ξένων επενδυτών ως περίπλοκη, καθώς για να προχωρήσει το οτιδήποτε θα παίξουν ρόλο τα οφέλη και οι εγγυήσεις που θα λάβουν από την κυβέρνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα αναφέρθηκε και σε μια σημαντική λεπτομέρεια όσον αφορά το πρότζεκτ της επόμενης ημέρας για τον Παναθηναϊκό και αφορά το δίδυμο που θα κρατά τα «κλειδιά» στο αγωνιστικό τμήμα.  Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι το πρότζεκτ περιλαμβάνει την τοποθέτηση του Γιώργου Δώνη στο πόστο του προπονητή, αλλά και την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στο αντίστοιχο του τεχνικού διευθυντή.

Από τους δύο άνδρες δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι και μένει να φανεί εάν το εν λόγω σενάριο ευσταθεί η πρόκειται για μια απλή φημολογία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.