ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μουνιέ: «Να πάρουμε το διπλό στο Φάληρο για τους οπαδούς μας»

Ο Άντονι Μουνιέ μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός.

Μουνιέ: «Να πάρουμε το διπλό στο Φάληρο για τους οπαδούς μας»

O σκόρερ του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Λαμία, Άντονι Μουνιέ, μίλησε στην «Live Sport» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουνιέ:

Για το ματς: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και όλοι το περιμένουμε. Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη, για να χαρούν και οι οπαδοί μας σε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και μπορούμε να φύγουμε νικητές»

Για τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού: «Αυτά τα πράγματα δεν παίζουν ρόλο στο χορτάρι. Εκεί θα δείξουμε τι είμαστε και πουθενά αλλού. Θα πάμε για να παίξουμε και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι του πρώτου γύρου: «Εκείνη η νίκη ήταν εκπληκτική. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας, τη χαρά των οπαδών, τις αντιδράσεις τους για πολλές μέρες μετά το ντέρμπι. Τότε δεν είχα παίξει πολύ, αλλά τώρα θέλω να έχω πιο σημαντικό ρόλο. Η επιθυμία μου είναι να νικήσουμε, να έχω καλή απόδοση και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...