ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μειώθηκε η ποινή Γιαννακόπουλου: Πέντε μήνες απαγόρευση συν πρόστιμο

Αναλυτικά η απόφαση της Ευρωλίγκας για την έφεση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Πέντε μήνες αποκλεισμός συν 60.000 ευρώ πρόστιμο για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Μειώθηκε η ποινή Γιαννακόπουλου: Πέντε μήνες απαγόρευση συν πρόστιμο

Τροποποιήθηκε η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την Euroleague, η οποία γνωστοποίησε τη νέα απόφασή της μετά την έφεση που είχε κατατεθεί από πλευράς Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα που είχε επιβληθεί στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ μειώθηκε από τους 12 μήνες στους 5, ενώ προστέθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο δικαστής προσφυγών της Ευρωλίγκας εξέδωσε απόφαση σχετικά με την προσφυγή στην αρχική απόφαση του Ανεξάρτητου Πειθαρχικού Δικαστηρίου της διοργάνωσης, σχετικά με δημόσιες δηλώσεις που απευθύνονται στους οπαδούς της Eυρωλίγκας, οι οποίες έγιναν από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού Superfoods.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά το γεγονός ότι απορρίφθηκε το αίτημα για την πλήρη απαλλαγή της απαγόρευσης ενός έτους στον κ. Γιαννακόπουλο, ο δικαστής προσφυγών τροποποίησε την τιμωρία και μειώθηκε σε πέντε μήνες, προσθέτοντας πρόστιμο. Η απαγόρευση θα ισχύσει από την ανακοίνωση της αρχικής απόφασης (5 Φεβρουαρίου) έως και τις 30 Ιουνίου 2018, δηλαδή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.  Το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο κ. Γιαννακόπουλος είναι 60.000 ευρώ.

Η τιμωρία αφορά παραβίαση του άρθρου 24.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ευρωλίγκας, το οποίο θεωρεί σοβαρή παράβαση τις δημόσιες δηλώσεις που προσβάλλουν τα συμφέροντα της διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.