ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ισχύει με Δώνη και Παναθηναϊκό

Με την υπάρχουσα κατάσταση, ο Γιώργος Δώνης δε συζητά καν το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής στον Παναθηναϊκό

Τι ισχύει με Δώνη και Παναθηναϊκό

Ο Ελληνας τεχνικός και παλιά δόξα του “τριφυλλιού” βρίσκεται στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Το όνομά του γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση αποχώρησης του Μαρίνου Ουζουνίδη το καλοκαίρι.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Δώνης δε συζητά καν να αναλάβει την ομάδα σε μια τέτοια δυσάρεστη και αβέβαια κατάσταση. Δε θέλει ο ίδιος να κοουτσάρει έναν απαξιωμένο Παναθηναϊκό.

Συνεπώς, αν τα πράγματα δεν αλλάξουν και αν η σελίδα δε γυρίσει τους επόμενους μήνες, δεν υπάρχει κανένα θέμα Δώνη. Αντιθέτως, αν οι “πράσινοι” μπουν σε ένα διαφορετικό μονοπάτι, τα πάντα είναι πιθανά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE