ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Αθήνα ο Μπερτομέου – Μιλάει με την ΕΡΤ για την Ευρωλίγκα!

Διαβάστε το παρασκήνιο στην υπόθεση.

Στην Αθήνα ο Μπερτομέου - Μιλάει με την ΕΡΤ για την Ευρωλίγκα!

Σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας onsports.gr, ο   ο Τζόρντι Μπερτομέου βρίσκεται στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων, είχε επαφές με στέλεχος της ΕΡΤ. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας συζητάει με τη δημόσια τηλεόραση για το θέμα των τηλεοπτικών της διοργάνωσης, τα οποία, βέβαια, στην Ελλάδα έχει η Nova μέχρι το 2020.

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί ο κ. Μπερτομέου έχει προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, η οποία, είναι αλήθεια, ότι προκαλεί πολλές απορίες και μάλιστα σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, με ό, τι αυτό συνεπάγεται…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.