ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν η γραμμή του Ολυμπιακού ήταν ότι «οι αγώνες πρέπει να παίζονται στα γήπεδα»

Ο, τι γράφει δεν ξεγράφει.

Όταν η γραμμή του Ολυμπιακού ήταν ότι «οι αγώνες πρέπει να παίζονται στα γήπεδα»

Η μία και μοναδική περίπτωση της πρόσφατης ιστορίας όπου υπήρξε μη τέλεση αγώνα λόγω επεισοδίων και αποφασίστηκε η επανάληψή του χωρίς να επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Το SDNA επαναφέρει στην επικαιρότητα, φρεσκάροντας τη μνήμη ακόμα και αυτών που θέλουν να ξεχνούν, τη μία και μοναδική περίπτωση της πρόσφατης ιστορίας όπου υπήρξε μη τέλεση αγώνα λόγω επεισοδίων, χωρίς να επιβληθεί η ποινή της αφαίρεσης βαθμών. Αντιθέτως, αποφασίστηκε η επανάληψη του αγώνα.

Πρωταγωνιστής –ποιος άλλος;- o Oλυμπιακός…

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.