ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Τρεις ημέρες για την τιμωρία, αλλά… τρεις εβδομάδες σιγής για την έφεση!

Η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δημοσιεύθηκε άμεσα, όμως τα νέα για την «πράσινη» έφεση... αγνοούνται!

Euroleague: Τρεις ημέρες για την τιμωρία, αλλά... τρεις εβδομάδες σιγής για την έφεση!

Πολλά ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η στάση που επιλέγει να κρατά η Ευρωλίγκα στην υπόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και εν συνέπεια η αντιμετώπισή της σε ένα από τα μεγαλύτερα brand name της διοργάνωσης, τον Παναθηναϊκό.

Ως γνωστόν, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό 12 μηνών από τα γήπεδα που διεξάγονται αναμετρήσεις της Euroleague, μια απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου, τρεις ημέρες μετά την αποστολή του υπομνήματος απολογίας από πλευράς «τριφυλλιού».

Όσο αστραπιαία ήταν η δράση από πλευράς Euroleague στην επιβολή ποινής στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παρόμοια ήταν η απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον σύλλογο να ασκεί άμεσα έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο για την εξάλειψη της ποινής. Ωστόσο, εδώ είναι το σημείο που εγείρονται οι προβληματισμοί από πλευράς «τριφυλλιού».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Euroleague έσπευσε να κοινοποιήσει την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανακοινώνοντάς την εντός τριημέρου, όμως εδώ και τρεις εβδομάδες τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά την έφεση που έχει ασκηθεί από τον Παναθηναϊκό, γεγονός που ενισχύει τους ισχυρισμούς περί διαφορετικής αντιμετώπισης του συλλόγου από τον θεσμό, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Παράλληλα, η συμπεριφορά της Euroleague αποδεικνύει ως ένα βαθμό την σαθρή υπόσταση της ποινής, καθώς η πρωτόδικη τιμωρία δεν διαθέτει νομική ισχύ, γεγονός που θα την οδηγήσει (όπως όλα δείχνουν) προς κατάπτωση, δικαιώνοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ λαμβάνει την… σιωπηρή τιμωρία της Euroleague, αδυνατώντας να προσέλθει στο γήπεδο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.