ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καταγγελίες για τους διαιτητές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Έρχεται εκτάκτως στην Αθήνα ο Στόουκς

Ο υπεύθυνος διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα την Παρασκευή για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ύστερ από καταγγελίες για τους διαιτητές του αγώνα!

Καταγγελίες για τους διαιτητές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Έρχεται εκτάκτως στην Αθήνα ο Στόουκς

Οι Ιερεθουέλο, Ρότσα και Γιαβόρ θα είναι οι διαιτητές για το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή, στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική.

Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα onsports.gr, ο υπεύθυνος διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς έρχεται εκτάκτως στην Αθήνα για το ντέρμπι της Παρασκευής καθώς υπάρχουν καταγγελίες για περίεργες σχέσεις των δύο πρώτων διαιτητών με τον Τάκη Λιβιεράτο, τον Ολυμπιακό και έναν Έλληνα διεθνή διαιτητή, ο οποίος έχει κι αυτός καλές σχέσεις με τους Πειραιώτες.

Ο Στόουκς θα δώσει το “παρών” στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά τη διαιτησία και ιδιαίτερα τους Ιερεθουέλο και Ρότσα.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...