ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το report της Euroleague για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Πως παρουσιάζει η Euroleague στην επίσημη ιστοσελίδα της τη μεγάλη «μάχη» της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Το report της Euroleague για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Μετράμε αντίστροφα για το τζάμπολ της πιο σημαντικής αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, το ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ (2/3, 21:15) με τη διοργανώτρια να έχει φτιάξει το scouting report της για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, η αναφορά της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο επίσημο site αναφέρει τα εξής:

«Το πάντα καυτό ντέρμπι της Αθήνας έχει αρκετή σημασία για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για το πλεονέκτημα έδρας. Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός (14-9) ελπίζει να λάβει καλύτερη θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που παλεύουν για την 4η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός στοχεύει στη νίκη για να διατηρήσει τη δεύτερη θέση (16-7).

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή φόρμα, έχοντας υποστεί 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια του, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός τρέχει σερί τριών νικών. Ο Βασίλης Σπανούλης προέρχεται από μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Βαλένθια, αλλά θα βρει απέναντί του τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν καθοριστικός (15π), έχοντας στήριγμά του τον Λεκαβίτσιους (14π).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι γκαρντ αναμένεται να διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στην αναμέτρηση, με την προσθήκη του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πηγαίνει στο πλευρό του Καλάθη, να είναι καθοριστική. Οι δυο τους θα έχουν απέναντί τους τον Σπανούλη και τον Στρέλνιεκς, αλλά και τον Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Παράλληλα, η δεύτερη προσθήκη του Παναθηναϊκού, ο Άντριαν Πέιν, αναμένεται να βοηθήσει τον Κρις Σίνγκλετον αλλά και τον Τζέιμς Γκιστ στη ρακέτα του Παναθηναϊκού. Οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να κρατήσουν στα χαμηλά τους Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.