ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε αναβολή η υπόθεση Βέμερ, σκληρή η στάση του δικηγόρου

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Γενς Βέμερ, κέρδισε εκ νέου χρόνο ο Παναθηναϊκός. Τι ειπώθηκε από την πλευρά του Γερμανού μπακ και τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς του.

Πήρε αναβολή η υπόθεση Βέμερ, σκληρή η στάση του δικηγόρου

Όχι σήμερα, αλλά στις 7 Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης της προσφυγής του Γενς Βέμερ στον Παναθηναϊκό, καθώς το αίτημα του «τριφυλλιού» για αναβολή της διαδικασίας έγινε δεκτό από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση της πλευράς Βέμερ, με τον δικηγόρο του Γερμανού μπακ, Πάρη Ατλαματζόγλου να τονίζει πως: «Αυτή είναι η τελευταία αναβολή που θα επιτρέψουμε, απαιτούμε την πλήρη εξόφληση του ποδοσφαιριστή και όχι την πληρωμή μέρους του ποσού».

Προσέθεσε δε ότι εάν ο Παναθηναϊκός είχε τουλάχιστον καταβάλει έστω 100.000 ευρώ από το σύνολο της οφειλής (500.000 ευρώ) τότε θα υπήρχε μια σχετική συγκαταβατικότητα από την πλευρά του. Συν τοις άλλοις, το θέμα που προέκυψε αφορά τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Βέμερ, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τις Αρχές, λόγω της αδυναμίας πληρωμών προς την Εφορία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...