ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ

Παίρνει από… μόνη της παράταση η Αλ Αϊν!

Η Αλ Αϊν, η οποία θα έπρεπε να καταβάλει την δεύτερη δόση για την μεταγραφή του Μπεργκ το Φεβρουαρίου, αναμένεται να το κάνει το Μάρτιο και μάλιστα σε δύο δόσεις.

Παίρνει από... μόνη της παράταση η Αλ Αϊν!

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η καταβολή της δεύτερης δόσης της Αλ Αϊν στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ. Οι Άραβες θα έπρεπε να καταβάλουν εδώ και μέρες την δεύτερη δόση για την μεταγραφή του Σουηδού αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Όπως αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου, η Αλ Αϊν αναμένεται να δώσει τα χρήματα στον Παναθηναϊκό σε δύο δόσεις. Από τα 750.000 ευρώ αναμένεται να δώσει, ίσως και τα μισά, στις πρώτες 15 μέρες του Μαρτίου ενώ τα υπόλοιπα στα τέλη του ίδιου μήνα.

Αξιζει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία η τρίτη και τελευταία δόση για την μεταγραφή του Σουηδού πρέπει να δοθεί στο τέλος του Μαρτίου, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες θα εξοφληθεί η δεύτερη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως είναι φανερό οι Άραβες παίρνουν από… μόνη τους παράταση στην καταβολή των δόσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.