ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το σκέφτονται για Νταμπίζα

Τη λύση του Νίκου Νταμπίζα, για την θέση του τεχνικού διευθυντή, σκέφτονται σοβαρά στο πράσινο στρατόπεδο.

Το σκέφτονται για Νταμπίζα

Από χθες κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια  που ανέφεραν ότι η νέα διοίκηση που θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό θα τοποθετήσει στην θέση του τεχνικού διευθυντή τον Νταμπίζα και στη θέση του προπονητή τον Χρήστο Δώνη.

Παρολα αυτά όμως, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα σήμερα, ο Νίκος Νταμπίζας υπάρχει και στο μυαλό της νυν διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού θεωρούν ότι ο Νταμπίζας μπορεί να βοηθήσει ενώ φυσικά κίνηση για την απόκτηση του θα γίνει, μόνο η υπάρχουσα διοίκηση μείνει και μετά το καλοκαίρι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον οι σχέσεις Αλαφούζου- Νταμπίζα είναι καλές, γεγονός που σημαίνει ότι μια νέα συνεργασία είναι διόλου απίθανη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...