Για τον Μάικ Μπατίστ μίλησε ο Κάιλ Χάινς στο ένθετο «My hero» της Euroleague. Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι πήρε πολλά στοιχεία από το παιχνίδι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάινς για τον Μπατίστ:

«Όταν βλέπω τι πέτυχε στην καριέρα του και όλους τους τίτλους που κατέκτησε, αυτό για μένα είναι ένα παράδειγμα που ήθελα να ακολουθήσω. Ήθελα να με μνημονεύουν με παρόμοιο τρόπο. Όσοι μιλούν για αυτόν μιλάνε για την ηγετική του ικανότητα, το πάθος του και τονίζουν είναι πως ήταν νικητής.

Ο τρόπος που έπαιζε, το γεγονός έμεινε σε μία ομάδα για πολύ καιρό, για το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του. Αλλά και εκτός του παρκέ, πολλοί λένε ότι είναι καταπληκτικός τύπος εκτός των γηπέδου και όλοι έχουν μόνο θετικά πράγματα να πουν για αυτόν. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που θα μου πει κάτι αρνητικό για αυτόν. Για όλους αυτούς τους λόγους τον θαυμάζω.

Έχει μεγάλη επιρροή στον τρόπο παιχνιδιού μου. Τον μελέτησα. Μελέτησα το πώς συμπεριφερόταν στο πικ εντ ρολ, το πώς έπαιζε στην άμυνα, πώς μπορούσε να χρησιμοποιήσει το σώμα του και τα προσόντα του, αν και θεωρούταν, μπορεί κάποιος να πει, μικρόσωμος για την θέση που έπαιζε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS