Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «πράσινη» φανέλα και ουδείς μπορεί να λησμονήσει την προσφορά του στον σύλλογο, ιδίως τη χρονιά του νταμπλ του 2004, όταν με καθοριστικά γκολ σε Τούμπα και Πύργο (μεταξύ άλλων) οριστικοποίησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολισαντέμπε παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ιστοσελίδα sport24.gr αναφερόμενος στον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος, όπως τόνισε, ήταν η αιτία για να αποχωρήσει από το «τριφύλλι»:

«Όταν ήρθε προπονητής ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αυτός ο Ιταλός. Εξαιτίας του έφυγα από τον Παναθηναϊκό! Ήταν τόσο βαρετός και για κάποιο λόγο δεν με πήγαινε καθόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολισαντέμπε, που συμπλήρωσε λίγο αργότερα:

«Ο Γκονζάλες ήταν πολύ καλός παίκτης. Έφτιαχνε την ενδεκάδα μαζί με τον Μαλεζάνι. Μιλούσαν ιταλικά και οι δύο. Όταν αντιμετώπιζα τραυματισμούς και δεν ήμουν στην καλύτερη φάση της καριέρας μου, αυτός και ο Μαλεζάνι με πέταξαν εκτός από την ενδεκάδα και αποφάσισαν να βάζουν τον Μάντζιο»…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου