ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Περιμένουμε πως και πως το ντέρμπι, πάμε για τη νίκη»

Οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Βουγιούκας: «Περιμένουμε πως και πως το ντέρμπι, πάμε για τη νίκη»

Για το παιχνίδι: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τη νίκη για να μπορέσουμε να μπούμε στο κυνήγι της τετράδας. Σίγουρα ο Μπράουν δίνει μια λύση στον κόουτς, ενώ ο Τιλί είχε παίξει λίγο στο πρώτο ματς. Αλλά και εμείς έχουμε δυο νέους παίκτες»

Για τον Ρίβερς: «Πάντα υπάρχει πίεση είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε παίζεις με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο καθένας έχει την άποψη του και αν αυτό του κάνει καλό τότε ας το λέει. Και οι δυο ομάδες το θέλουν. Εμείς το θέλουμε παραπάνω. Θα παίξει ρόλο η ευστοχία και το να μη δώσουμε εύκολα καλάθια. Όποια ομάδα βάλει εύκολα καλάθια θα πάρει τη νίκη».

Για την ψυχολογία του Παναθηναϊκού: «Αυτά τα ματς έχουν ιδιαίτερη σημασία για όλους από τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους ανθρώπους της ομάδας, του διοικούντες. Όλοι το περιμένουν πως και πως. Για το αυριανό ματς το θέλουμε πάρα πολύ και το χρειαζόμαστε παραπάνω και θα το δείξουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τη νίκη, έχουμε δουλέψει καλά. Είχαμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε με τους νέους. Δεν λέει τίποτα το 6-0 καθώς θα τους δούμε και στη συνέχεια και δεν θα έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Πρέπει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις όπως όταν ξεκινήσαμε άσχημα στο ματς του Πρωταθλήματος αλλά το γυρίσαμε. Αύριο πιστεύω θα μπούμε πιο καλά στο παρκέ και θα νικήσουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...