ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Το σουτ είναι η τέχνη μου, δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον»

Τι απάντησε ο Κέι Σι Ρίβερς σε ερώτηση για την παράδοση που έχει χτίσει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ρίβερς: «Το σουτ είναι η τέχνη μου, δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέι Σι Ρίβερς για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι σημαντικό όσον αφορά στη θέση των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει υπερβολική πίεση, αλλά είναι σίγουρα ένα ματς, στο οποίο θέλουμε τη νίκη».

Για την καλή παράδοση που έχει: «Ελπίζω ότι θα τα πάω το ίδιο καλά. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Προχωρώ αγώνα με αγώνα και βλέπω πως θα αμυνθούν οι αντίπαλοι. Ο Ολυμπιακός αμύνεται σωστά. Εγώ προσπαθώ να διαβάσω το παιχνίδι και να αντιδράσω ανάλογα. Όλοι μας προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, όπως σε κάθε ματς εναντίον του Ολυμπιακού».

Για την παρουσία των Τζέιμς και Πέιν: «Ο Μάικ δεν είναι νέος. Ήταν εδώ και γνωρίζει τα συστήματά μας. Με τον Άντριαν είναι λίγο διαφορετικά. Ήλθε από το NBA στην Ευρωλίγκα, η προσαρμογή είναι απαιτητική. Δεν μπορείς αποκλειστικά με τις προπονήσεις να προσαρμοστείς πλήρως. Μερικές φορές αυτές οι προσαρμογές είναι δύσκολες. Ωστόσο, αμφότεροι έχουν παίξει ήδη σε ένα πολύ σημαντικό ματς, οπότε αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι διαφορετική».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη μεταγραφή του Μπράουν στον Ολυμπιακό: “Έκαναν πολύ καλή μεταγραφή με την προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν. Έχει βοηθήσει πολύ όλες τις ομάδες, στις οποίες έχει αγωνιστεί. Δυνάμωσαν στην προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Θεωρώ πως ο Μπόμπι Μπράουν δίνει άλλη διάσταση στο σκοράρισμά τους. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που θα φέρει ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει την εικόνα ενός αγώνα, όταν του δοθεί η ευκαιρία, κυρίως επειδή θα κάνει και ντεμπούτο”

Για την έκβαση του ματς: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Περιμένω μια άμυνα που θα είναι πάνω μου και θα προσπαθήσει να με βγάλει από το ματς. Θα προσπαθήσω να διαβάσω την άμυνα του αντιπάλου και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».

Για την περίοδο με τα άστοχα σουτ: «Για μένα το σουτ είναι τέχνη. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να έχω 1/11 και μέρες που να έχω 9/11 έχω την ίδια αυτοπεποίθηση. Δουλεύω κάθε μέρα με το σουτ. Αυτή είναι η τέχνη μου άλλωστε. Πρέπει να υποχρεώνουμε τους αντιπάλους μας να χάσουν. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς για 40 λεπτά όχι για 30 ούτε για 35. Όλοι ξέρουν ότι άμα κερδίσουν τον Παναθηναϊκό θα κάνουν κάτι μεγάλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...