ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Διέρρευσαν τα ονόματα, αλλαγή δεν έγινε!

Απορίες προκαλεί η στάση της Euroleague σχετικά με τους διαιτητές του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Euroleague: Διέρρευσαν τα ονόματα, αλλαγή δεν έγινε!

Την Πέμπτη έγινε γνωστός ο ορισμός των διαιτητών οι οποίοι θα «σφυρίξουν» την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Οι κ.κ Ιερεθουέλο, Ρότσα και Νταβόρ ήταν οι εκλεκτοί της διοργανώτριας γεγονός που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά. Ο λόγος; Τα εν λόγω ονόματα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο πολύ πριν δει το φως η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Euroleague.

Στο παρελθόν, η διοργανώτρια αρχή, μέσω του Ρίτσαρντ Στόουκς (ο οποίος θα παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ) αλλά και των προκατόχων του, συνήθιζαν να αλλάζουν τους ορισμούς τους σε περίπτωση που υπήρχαν διαρροές και γνωστοποιούταν η τοποθέτησή τους σε κάποιο ματς, προφανώς για λόγους διαφάνειας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην περίπτωση αυτή όμως, άπαντες γνώριζαν για τους Ιερεθουέλο, Ρότσα και Νταβόρ και εν τέλει η ίδια τριάδα ανακοινώθηκε από την Euroleague…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...