ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γεμίζει το κλειστό της Πάτρας για τον Παναθηναϊκό!

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο «Δ. Τόφαλος».

Γεμίζει το κλειστό της Πάτρας για τον Παναθηναϊκό!

Μετά το ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει ταξίδι προς την Πάτρα για την αναμέτρηση με τον τοπικό Προμηθέα για την Basket League (4/3).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αγωνιστεί σε γεμάτο γήπεδο, καθώς το όνομα του Παναθηναϊκού έχει θέσει σε κινητοποίηση τους Πατρινούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την αχαϊκή πόλη, έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση για το εν λόγω παιχνίδι και το sold out είναι πλέον θέμα ωρών.

Στην εξέδρα θα βρεθούν και οπαδοί του Παναθηναϊκού από την πόλη αλλά και τις γύρω περιοχές, δίνοντας «πράσινο» χρώμα  στο «Δ. Τόφαλος».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.441 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...