ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Πρώτο λόγο στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός»

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού έχρισε φαβορί το «τριφύλλι» στην αυριανή μονομαχία του ΟΑΚΑ.

Μανωλόπουλος: «Πρώτο λόγο στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Είναι ένα πολύ μεγάλος ματς όταν παίζουν οι δύο τους και αυτό το θυμάμαι από όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό βοηθός. Δεν νομίζω πως τα καινούρια πρόσωπα θα κάνουν τη διαφορά. Ειδικά ο Μπράουν. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς, πόσω μάλλον όταν έρχεται στα μέσα της χρονιάς σε μία ομάδα που έχει ήδη τη δική της ταυτότητα και τον δικό της τρόπο παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παίκτη και σκόρερ, γνωρίζει την ευρωπαϊκή και ελληνική πραγματικότητα, ωστόσο είναι δύσκολο να πρωταγωνιστήσει αύριο. Το πρώτο λόγο τον έχει ο γηπεδούχος».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού καλύτερα από εμάς. Ειδικά στο τέλος της περσινής χρονιάς «κόλλησε» πολύ καλά. Δεν ξεκινάει από το μηδέν. Τον ξέρουν και τους ξέρει και αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή του. Πριν την άφιξή του Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει μία χημεία, έπαιζε πιο οργανωμένο μπάσκετ. Θεωρώ πως θα τον βοηθήσει σύντομα να μπει στο κλίμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.