ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο «πράσινοι» στην καλύτερη ενδεκάδα του Γιόνας Κόλκα

Δεν λησμόνησε τον Παναθηναϊκό ο Φινλανδός. Δείτε ποιους επέλεξε.

Δύο «πράσινοι» στην καλύτερη ενδεκάδα του Γιόνας Κόλκα

Ο Γιόνας Κόλκα κλήθηκε να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα από ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνυπήρξε στους αγωνιστικούς χώρους, σε συνέντευξή του σε φινλανδικό Μέσο.

Ανάμεσα στις επιλογές του Κόλκα βρέθηκαν δύο (συν ένας) συμπαίκτες του από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τους Τάκη Φύσσα και Πάουλο Σόουζα, με τον Νικοπολίδη να βρίσκεται στον «πάγκο».

Για τον Φύσσα είπε τα εξής: «Έπαιξα μαζί του και τα πήγαμε εξαιρετικά. Παίκτες όπως ο Γουίλφριντ Μπουμα και ο Γιαν Χάιντσε ήταν καλύτεροι αλλά ο Τάκης ήταν φοβερός χαρακτήρας. Έκανε συνέχεια, κάθε μέρα αστεία στα αποδυτήρια. Είμαστε ακόμη σε επαφή».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Σόουζα είπε: «Παίξαμε παρέα για έξι μήνες. Ο Πάουλο ήταν ένας ολοκληρωμένος μέσος. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ήταν καλός. Δεν ήταν ένας τυπικός Νότιος Ευρωπαίος, δούλευε καθημερινά πάρα πολύ. Δυστυχώς στη συνέχεια της καριέρας του είχε να κάνει με αρκετούς τραυματισμούς».

Η ενδεκάδα του Γιόνας Κόλκα και ο «πάγκος»:

 Νιέμι (Εθν. Φιλανδίας), Όιερ (Αϊντχόφεν), Σταμ (Βίλεμ Β’), Χίπια (Βίλεμ Β’ / Εθν. Φιλανδίας), Φύσσας (Παναθηναϊκός), Φαν Μπόμελ (Αϊντχόφεν), Πάουλο Σόουζα (Παναθηναϊκός), Λιτμάνεν (Εθν. Φιλανδίας), Ρόμενταλ (Αϊντχόφεν), Φαν Νιστελρόι (Αϊντχόφεν), Ελία (Ντεν Χάαγκ).

Νικοπολίδη (Παναθηναϊκός), Μπουμα (Αϊντχόφεν), Χόφλαντ (Αϊντχόφεν), Γκάλασεκ (Βίλεμ Β’), Βόγκελ (Αϊντχόφεν), Νίλις (Αϊντχόφεν), Κάτι (Φέγενορντ), Μολς (Ντεν Χάαγκ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...