ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποφασίζει για τη 12άδα με Ολυμπιακό ο Πασκουάλ

Το «πρόβλημα» που καλείται να λύσει ο Καταλανός τεχνικός εν όψει του αυριανού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Αποφασίζει για τη 12άδα με Ολυμπιακό ο Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία του για το ευρωπαϊκό ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2/3), με τον Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει άπαντες τους καλαθοσφαιριστές του.

Οι Γκάμπριελ και Λοτζέσκι ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και ως εκ τούτου, ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται μπροστά σε έναν γρίφο, που αφορά τη στελέχωση της 12άδας εν όψει του αυριανού ματς. Με άπαντες τους παίκτες παρόντες και διαθέσιμους, ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται να επιλέξει δώδεκα μονάδες, αφήνοντας στην άκρη τρεις, ελέω κανονισμών.

Όπως όλα δείχνουν, ο ένας «κομμένος» αναμένεται να είναι ο νεαρός σέντερ, Ζακ Όγκαστ, ο οποίος έχει δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται μετά την έλευση του Άντριαν Πέιν. Ο Όγκαστ έμεινε εκτός 12άδας και από το ματς με τη Χίμκι και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα συμβεί και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.010 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και έπειτα, οι δύο θέσεις που απομένουν θα καλυφθούν από έναν περιφερειακό και ακόμη έναν παίκτη από τη γραμμή των ψηλών. Για την πρώτη θέση, υποψηφιότητα βάζει ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ναι μεν επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού (έμεινε 1.5 μήνα εκτός δράσης) ίσως του στοιχίσουν την παρουσία του στην 12άδα.

Η τελική απόφαση θα παρθεί φυσικά από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θα «κλειδώσει» τις επιλογές του μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.