ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη Ολισαντέμπε: «Ο Μαλεζάνι ήταν η αιτία που έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε μίλησε για πρώτη φορά για την αιτία του «διαζυγίου» του από τον Παναθηναϊκό, υποδεικνύοντας τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Τι είπε για τον Έκι Γκονσάλες.

Αποκάλυψη Ολισαντέμπε: «Ο Μαλεζάνι ήταν η αιτία που έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «πράσινη» φανέλα και ουδείς μπορεί να λησμονήσει την προσφορά του στον σύλλογο, ιδίως τη χρονιά του νταμπλ του 2004, όταν με καθοριστικά γκολ σε Τούμπα και Πύργο (μεταξύ άλλων) οριστικοποίησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολισαντέμπε παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ιστοσελίδα sport24.gr αναφερόμενος στον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος, όπως τόνισε, ήταν η αιτία για να αποχωρήσει από το «τριφύλλι»:

«Όταν ήρθε προπονητής ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αυτός ο Ιταλός. Εξαιτίας του έφυγα από τον Παναθηναϊκό! Ήταν τόσο βαρετός και για κάποιο λόγο δεν με πήγαινε καθόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολισαντέμπε, που συμπλήρωσε λίγο αργότερα:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Γκονζάλες ήταν πολύ καλός παίκτης. Έφτιαχνε την ενδεκάδα μαζί με τον Μαλεζάνι. Μιλούσαν ιταλικά και οι δύο. Όταν αντιμετώπιζα τραυματισμούς και δεν ήμουν στην καλύτερη φάση της καριέρας μου, αυτός και ο Μαλεζάνι με πέταξαν εκτός από την ενδεκάδα και αποφάσισαν να βάζουν τον Μάντζιο»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.