ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2/3).

Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού προπονητή στη media day του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι:

Για το ματς του ΟΑΚΑ: «Πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο, είναι μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο για μας, το να κερδίσεις τρεις φορές απέναντι σαν μια ομάδα όπως τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε».

Για το που υπάρχει μεγαλύτερη πίεση: «Για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ Μαδρίτης -Μπαρτσελόνα».

Για τους νέους παίκτες: «Και οι δύο ομάδες έχουμε 15 – 16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι, θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν, νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.586 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...