ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαύρη μέρα για τον Παναθηναϊκό – Από πρέσβης, ζητιάνος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να ρυθμίσει τις οφειλές της, η διορία από την ΟΥΕΦΑ εξέπνευσε και οι "πράσινοι" μένουν εκτός Ευρώπης.

Μαύρη μέρα για τον Παναθηναϊκό - Από πρέσβης, ζητιάνος

Η ΟΥΕΦΑ είχε ενημερώσει στις 2 Φεβρουαρίου με ανακοίνωσή της ότι έχει δοθεί διορία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διακανονίσει τις οφειλές που είχε από τις 30 Σεπτεμβρίου, μέχρι την 1η Μαρτίου. Σε διαφορετική περίπτωση οι “πράσινοι” θα αντιμετώπιζαν τιμωρία με αποκλεισμό ενός έτους από την Ευρώπη σε όποια από τις τρεις επόμενες σεζόν καταφέρουν να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, δηλαδή μέχρι το 2021.

Οι “πράσινοι”, δυστυχώς, δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση, ώστε να αποφύγουν ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός. Καμία απαραίτητη ενέργεια δεν έγινε από πλευράς ΠΑΕ για τους διακανονισμούς κι έτσι ο Παναθηναϊκός, ο μεγάλος πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου με αμέτρητες μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, μένει εκτός. Το πότε θα ανακοινωθεί η ποινή, δεν το ξέρει κανείς. Το πιθανότερο είναι να συμβεί τις επόμενες μέρες, αφού πρώτα συνεδριάσει η επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και διαπιστώσει ότι το “τριφύλλι” δεν έκανε το παραμικρό για να αποφύγει την τιμωρία του.

Να σημειωθεί ότι στους πράσινους έχει επιβληθεί και πρόστιμο 200.000 ευρώ, το οποίο θα γινόταν 100.000  αν η ομάδα είχε πληρώσει ή διακανονίσει τις οφειλές της.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...