ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οπαδοί πέταξαν εκτός γηπέδου την Αστυνομία (video)

«Ντου» από εξαγριωμένους οπαδούς δέχτηκαν Αστυνομικοί με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν άρον-αρόν από την κερκίδα.

Οπαδοί πέταξαν εκτός γηπέδου την Αστυνομία (video)

Τρομερά επεισόδια στο Μαρόκο.

 Στο ματς της Καουκάμπ Μαρακές απέναντι στην Ράχα Κασαμπλάνκα οπαδοί των φιλοξενούμενων τα έβαλαν με τις δυνάμεις της Αστυνομίας που περιφρουρούσαν την κερκίδα τους. Οι οπαδοί πέταξαν εκατοντάδες καρέκλες στους αστυνομικούς που αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν κι εν τέλει να αποχωρήσουν εντελώς από την κερκίδα.

Η Ράχα Κασμπλάνκα τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 4.500 ευρώ, ενώ θα πληρώσει ακόμη 65.000 ευρώ για τις φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο γήπεδο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.