ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Προβλέπω νίκη με 2-0 στο Καραϊσκάκη»

Ο Ρόμπιν Λουντ εξέφρασε την πίστη του για θετική εμφάνιση στο Φάληρο, μη διστάζοντας να... προβλέψει και το σκορ.

Λουντ: «Προβλέπω νίκη με 2-0 στο Καραϊσκάκη»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φινλανδός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova: Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι πολύ καλά μου αρέσει να παίζω σε αυτά τα παιχνίδια, μου αρέσει να προετοιμάζομαι για αυτά και είμαι  Ναι βεβαίως και στην Φινλανδία έχουμε ντέρμπι, αλλά εδώ είναι άλλου επιπέδου και πάντα είμαι χαρούμενος να αγωνίζομαι σε αυτά».

Για το ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών: «Βεβαίως ότι ο αγώνας δεν θα έχει κόσμο επηρεάζει, αλλά ο σκοπός μας είναι να πάμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την σημαντικότητα του αγώνα: «Νομίζω ότι ο αγώνα αυτός είναι ένα σημαντικός και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, νομίζω ότι είναι ένας αγώνας ψυχολογίας και όχι τόσο σωματικός, θα πάμε εκεί και θα παίξουμε με το συναίσθημα μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε με προσοχή, να παίξουμε ομαδικά και να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα στημένα».

Για το αν θα σκοράρει: «Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω θα προσπαθήσω σίγουρα να βάλω γκολ, το βασικό είναι να φύγουμε με τη νίκη, είτε το βάλω εγώ, είτε κάποιος συμπαίκτης μου».

Για το γεγονός ότι έμεινε στον σύλλογο: «Όπως πάντα λέω μου αρέσει να είμαι εδώ, αγαπάω τον σύλλογο, είμαι καλά εδώ και στο μέλλον ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα, προς το παρών αυτό έχω μόνο να σας πω». Για το ότι παρακολούθησε την ομάδα μπάσκετ: «Μου αρέσουν όλα τα σπορ έχω πάει και έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες μπάσκετ, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα στο μπάσκετ και νομίζω ότι θα πάρει τη νίκη απέναντι στον ολυμπιακό». Για το που θα αγωνιστεί την Κυριακή: Νομίζω ότι είναι μια ερώτηση για τον προπονητή αυτός θα επιλέξει, εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω είτε ως αμυντικός, είτε ως επιθετικός, σε οποιαδήποτε θέση». Μια πρόβλεψη για το ντέρμπι: «Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε 2-0».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.