ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σκληρή αυτοκριτική από Τζέιμς: «Λυπάμαι, δεν έκανα αυτό που έπρεπε»

Ο Μάικ Τζέιμς στέκεται στη χαμένη ευκαιρία που είχε να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό Superfoods στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σκληρή αυτοκριτική από Τζέιμς: «Λυπάμαι, δεν έκανα αυτό που έπρεπε»

Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος στις εξέδρες τον υποδέχθηκε με ένα «ζεστό» χειροκρότημα. Στη συνέχεια, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, θέλοντας να τον καλωσορίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο άλλοτε παίκτης του Κολοσσού Ρόδου και της Μπασκόνια και μέχρι πρόσφατα NBAer με τους Φοίνιξ Σανς και τους Νιού Όρλινς Πέλικανς ήταν φανερά επηρεασμένος από την ήττα στο ντέρμπι.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.