ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Διάφοροι παράγοντες επηρέασαν την έκβαση του ντέρμπι»

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και τη συνέχεια μίλησε ο Ντίνος Μήτογλου.

Μήτογλου: «Διάφοροι παράγοντες επηρέασαν την έκβαση του ντέρμπι»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο διεθνής ψηλός του «τριφυλλιού» στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην παράταση, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα δεν έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, ωστόσο είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Αυτό δεν συνέβη και λόγω διαφόρων άλλων παραγόντων που επηρέασαν την έκβαση της αναμέτρησης, τους οποίους, όμως, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε από αυτή εδώ τη «γωνιά», όπου μιλάμε μόνο για μπάσκετ.

Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στην εκπληκτική παρουσία του κόσμου μας, που για ακόμη μία φορά γέμισε το ΟΑΚΑ δημιουργώντας καταπληκτική ατμόσφαιρα. Μας στεναχώρησε πολύ που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη για χάρη των φιλάθλων μας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, τίποτα δεν έχει τελειώσει στην Ευρωλίγκα. Έχουμε ακόμη έξι αγώνες ως το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει πλέι οφ, όπου και θα κριθούν τα πάντα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πριν την δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση με τη Ρεάλ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που δείχνει και η βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι σήμερα. Η πορεία του Προμηθέα από τη στιγμή που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία είναι σταθερά ανοδική. Φέτος έχει μια αξιόλογη παρουσία διαθέτοντας ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ. Από μέρους μας απαιτείται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το γεγονός ότι έχουμε ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο δεν μας δίνει παράλληλα και το δικαίωμα να παρουσιαστούμε χαλαροί. Είμαστε Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει πως είμαστε και υποχρεωμένοι να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Διαθέτουμε την απαιτούμενη ποιότητα και «βάθος» στο ρόστερ μας ώστε να μην επηρεαζόμαστε από τα διπλά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Όπως πάντα, στόχος μας είναι να μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παρκέ ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...