ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Κορωπί η Θύρα 13: “Δώστε τα όλα στο Καραϊσκάκη”

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σήμερα στο Κορωπί και ντόπαραν ψυχολογικά την ομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο Κορωπί η Θύρα 13:

Αντιπροσωπεία της Θύρα 13 πήγε σήμερα στο Κορωπί και έκανε το… καθήκον της πριν από το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, αντιλαμβάνονται ότι το τριφύλλι πηγαίνει στο ντέρμπι ως αουτσάιντερ, αλλά φρόντισαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

“Ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες, αλλά σας ζητάμε να τα δώσετε όλα για τη νίκη. Μπορείτε. Δώστε τα πάντα στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό και κάντε αυτό που μπορείτε. Σας πιστεύουμε και ήρθαμε σήμερα εδώ για να σας το δείξουμε”, ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών στους παίκτες στην τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους στο Φάληρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.