ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανέτοιμος για Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός –Επέστρεψαν Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί

Χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πανέτοιμος για Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός –Επέστρεψαν Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί

Οι «πράσινοι» έκαναν προπόνηση το μεσημέρι και είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο. Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ξανά οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο πρώτος επέστρεψε από τραυματισμό και ο δεύτερος από τιμωρία.

Ο Εβρίτης προπονητής πήρε μαζί του 19 παίκτες. Στην αποστολή είναι οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγελου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας και Άλτμαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.