ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κωστάκη, δες λίγο Πρίντεζη!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την τεράστια διαφορά των δύο κόσμων και την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων ΕΛΛΗΝΩΝ παικτών του Ολυμπιακού.

Κωστάκη, δες λίγο Πρίντεζη!

Αλήθεια υπάρχει μια φορά που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να έχουν παραδεχτεί μια νίκη του Παναθηναϊκού και γενικά το περιβάλλον τους να αποδεχτεί μια ήττα; Υπάρχει φορά να μην γκρεμιστεί το ΣΕΦ όταν οι «πράσινοι» φεύγουν νικητές; Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει Πρωτάθλημα και δεν έχει πέσει χαρτάκι. Τότε κάποιοι έλεγαν πως «ήταν το τελευταίο ματς του Μήτσου και γι’ αυτό δεν έγινε κάτι». Το βράδυ της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες με διπλό από το ΟΑΚΑ, έχοντας προηγηθεί ένα ανεπίτρεπτο σφαγείο από τον Σλοβένο Γιαβόρ. Και όμως στην έδρα του «τριφυλλιού» δεν κουνήθηκε φύλλο, όπως πρέπει να γίνεται στα πολιτισμένα κλαμπ.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...