ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Video: Στο μικροσκόπιο (μέσω Instagram) 16 διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι

«Πράσινο» account στο Instagram που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα διαιτησίας της Euroleague παρουσιάζει 13 ξεχωριστές φάσεις από το χθεσινό ντέρμπι.

Video: Στο μικροσκόπιο (μέσω Instagram) 16 διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι

Στο πολύ μεγάλο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ του Ολυμπιακού δεν έλειψαν και τα διαιτητικά παράπονα. Για ένα ακόμα παιχνίδι της Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός έφυγε επίσημα παραπονούμενος από το παρκέ κάτι που αποτυπώνεται και από τις διαρροές της ΚΑΕ αλλά και τις θέσεις που εκφράστηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...