ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμία πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό

Τι προβλέπει ο κανονισμός της Euroleague και ποιος ο ρόλος του Τζόρντι Μπερτομέου στην υπόθεση.

Καμία πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αψήφισε την τιμωρία που του είχε επιβάλλει η Euroleague (5 μήνες αποκλεισμός από τα γήπεδα) και προσήλθε στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε καταστήσει σαφές με πολλούς τρόπους ότι θεωρεί άδικη την ποινή που του έχει επιβληθεί από τη διοργανώτρια και μετέβη στο ΟΑΚΑ, γεγονός που άνοιξε την κουβέντα περαιτέρω ποινής στον ίδιο αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών λόγω της ενέργειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παρά τα όσα ακούστηκαν ή γράφτηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο κανονισμός της Euroleague δεν προβλέπει κάτι τέτοιο στα άρθρα του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντιθέτως, το πιθανότερο είναι να επιβληθεί περαιτέρω χρηματικό πρόστιμο στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, σύμφωνα με τον κανονισμό, με ένα ποσό που μπορεί να φτάσει έως τις 280.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος ο οποίος θα κληθεί να χειριστεί το ζήτημα θα είναι ο… Τζόρντι Μπερτομέου, όπως προβλέπεται.

Η υπόθεση θα περάσει από τα χέρια του Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι, με το νομικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να είναι απόλυτα έτοιμο για άμεση αντίδραση, έχοντας κατά νου ακόμη και την προσφυγή στο CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.