ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ιμπαγάσα έβρισε παίκτη του Παναθηναϊκού, δεν τηρήθηκε το fair play στου Ρέντη

Έντονα παράπονα από τον Παναθηναϊκό για την συμπεριφορά του Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και για τη μη τήρηση του fair play στο ντέρμπι της Κ20 στου Ρέντη.

Ο Ιμπαγάσα έβρισε παίκτη του Παναθηναϊκού, δεν τηρήθηκε το fair play στου Ρέντη

Το Σάββατο, η Κ20 του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στου Ρέντη, στο αντίστοιχο ντέρμπι του πρωταθλήματος υποδομών της Super League και με το ισόπαλο αποτέλεσμα που απέσπασε (0-0), το «τριφύλλι» παρέμεινε αήττητο και πρώτο στην κούρσα για την κατάληψη του τίτλου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν έντονα παράπονα σε δύο περιπτώσεις από τους «ερυθρόλευκους», με το πρώτο να αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος σε έναν διαπληκτισμό μεταξύ των παικτών σηκώθηκε από τον πάγκο και έβρισε έναν ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, όπως τονίζουν οι «πράσινοι», όταν ποδοσφαιριστής της ομάδας έμεινε στο χορτάρι λόγω τραυματισμού στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο πάγκος του Ολυμπιακού προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να μην βγάλουν τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως αναφέρει ο… άγραφος νόμος του αθλήματος και να συνεχίζουν να παίζουν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Φραντζέσκος, ανέφερε σχετικά: «Είμαι στεναχωρημένος για δυο πράγματα. Με λυπεί μια ενέργεια που έγινε από τον πάγκο του Ολυμπιακού προς έναν παίκτη μας και δεν θέλω να αναφέρω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό. Το δεύτερο έχει να κάνει πως σε αυτές τις μικρές ηλικίες όταν χτυπάει κάποιος βγάζεις τη μπάλα έξω, έχουμε τον λόγο σαν προπονητές να πούμε στοπ βγάλτε τη μπάλα έξω όπως έχουμε κάνει σε άλλα παιχνίδια εμείς και κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι Fair play»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.