ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: «Όσοι μείναμε θα κάνουμε τα πάντα για το τριφύλλι»

Ο Αργεντινός αμυντικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του ντέρμπι και τόνισε πως οι υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ θα κάνουν τα πάντα για το καλό του Παναθηναϊκού.

Ινσούα: «Όσοι μείναμε θα κάνουμε τα πάντα για το τριφύλλι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμάνουελ Ινσούα στη «Real News»:

Για το ντέρμπι: «Κάθε μεγάλος αγώνας έχει τη δική του. Και παρότι ο αντίπαλός μας δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο, δεν παύει η μεταξύ μας αναμέτρηση να παραμένει ντέρμπι, το πιο σημαντικό παιχνίδι ίσως στο πρωτάθλημα. Και εννοείται πως θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, γι΄ αυτό και σκοπός μας δεν είναι άλλος από τη νίκη. Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, είμαι αισιόδοξος πως είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε»

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Όσοι έχουμε μείνει, θα κάνουμε τα πάντα για το καλό του Παναθηναϊκού, το λέω με κάθε ειλικρίνεια αυτό. Παρά τις δυσκολίες, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε πάντα εδώ, έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι για σκληρή προσπάθεια μέχρι το τέλος. Και αυτό ακριβώς θέλαμε να καταστήσουμε σαφές με την ανακοίνωση που βγάλαμε. Ότι δεν επιθυμούμε το κακό της ομάδας μας, αλλά την οριστική λύση στα προβλήματά της. Μια λύση που θα αφήσει ικανοποιημένους όχι μόνο εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους όσοι εργάζονται καθημερινά για τον Παναθηναϊκό, είτε είναι υπάλληλοι είτε τεχνικό τιμ, είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Ανήκουμε σε έναν μεγάλο σύλλογο, με ιστορία και κόσμο που τον ακολουθεί παντού, με αγάπη, πίστη σταθερή αφοσίωση. Και δεν θα μπορούσαμε και εμείς με τη σειρά μας να σκεφτούμε κάτι άλλο παρά μόνο το καλό και την πρόοδό του».

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε: «Ήταν μια ωραία ιδέα, μια έμπνευση της στιγμής που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.