ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (18:30, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Τεστ… ψυχολογίας και ρυθμού στην Πάτρα

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει σήμερα τον Προμηθέα στην Πάτρα και θέλει να συνδυάσει ουσία, θέαμα και ψυχολογική τόνωση εν όψει της συνέχειας.

Τεστ... ψυχολογίας και ρυθμού στην Πάτρα

Χαρακτήρα… διαγωνίσματος έχει το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα στην Πάτρα για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Οι «πράσινοι», έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από την ανεπιτυχή έκβαση των αναμετρήσεων με Χίμκι και Ολυμπιακό, διατηρώντας το αήττητο σερί τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ καλείται να βγάλει συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας, μέσω των παιχνιδιών όπως το σημερινό στην Πάτρα και να συντονίσει εκ νέου τις προσπάθειες της ομάδας ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος ρυθμός, να επανακτήσουν οι «πράσινοι» ψυχολογική τόνωση αλλά και να μπουν ξανά στο κλίμα παίκτες όπως ο Τζέιμς αλλά και ο Ματ Λοτζέσκι που επέστρεψε στα παρκέ μετά από 1.5 μήνα εκτός λόγω τραυματισμού.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κοινό της Πάτρας έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά στο «κάλεσμα» του εν λόγω παιχνιδιού, με το «Δ. Τόφαλος» να γεμίζει, έχοντας μεταξύ άλλων και παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού από την αχαϊκή πόλη αλλά και τις γύρω περιοχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.