ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασμα Ματσιούλις: «Η υπομονή μου τελείωσε»!

Ο πρώην «πράσινος» γκαρντ σπάει τη σιωπή του.

Ξέσπασμα Ματσιούλις: «Η υπομονή μου τελείωσε»!

O Λιθουανός φόργουορντ μίλησε για πρώτη φορά μετά το «διαζύγιο» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε η συνεργασία του με την ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματσιούλις σε Μέσα της πατρίδας του:

«Η υπομονή μου να κάθομαι στον πάγκο τελείωσε. Μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας και πήραμε την απόφαση. Δεν υπήρχαν προοπτικές να παίξω αυτή τη σεζόν, αλλά εγώ ήθελα να παίξω. Για να βρω την ευτυχία, έφυγα από την ομάδα, χωρίς να έχω καμία πρόταση από άλλη ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει.

Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, αλλά τίποτα σοβαρό ακόμη. Μόνο κλήσεις που ρωτούν το τι έγινε. Η πρώτη σκέψη όλων ήταν ότι τραυματίστηκα. Όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη, επειδή ήταν κάτι αναπάντεχο. Είμαι εδώ, ζωντανός και προπονούμαι. Η Ρεάλ μου έχει επιτρέψει να χρησιμοποιώ τις εγκαταστάσεις της».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τους λόγους που του… μείωσαν αισθητά τον χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν, ο Ματσιούλις τόνισε: «Θα έπρεπε να ρωτήσετε το Λάσο γι’ αυτό. Δεν μου έδωσε ποτέ μια εξήγηση. Είμαι παλιάς σχολής και πιστεύω πως ο προπονητής παίρνει αποφάσεις και είναι σωστός. Αν αυτός θέλει να πάει και να εξηγήσει στον παίκτη, καλώς. Περίμενα γι’ αυτή την εξήγηση, αλλά δεν την πήρα. Κουράστηκα να περιμένω και αποφάσισα να κάνω κάτι γι’ αυτό».

Για το μέλλον του είπε: «Θέλω να παίξω! Φυσικά θα ήθελα να πάω σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και να έχω χρόνο συμμετοχής. Θα με ενδιέφερε να πάω σε μια ομάδα που να έχει στόχους, να διεκδικεί πρωτάθλημα ή να πάω σε ένα διεθνές πρωτάθλημα, που μπορώ να έχω ακόμα δικαίωμα συμμετοχής. Δεν θέλω να παίξω για μια ομάδα που παλεύει να επιβιώσει. Αν και ποτέ δεν λέω ποτέ. Μπορεί και να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ίσως υπάρχουν ομάδες που να κάνουν σχέδια για τη νέα χρονιά».

Για το αν υπάρχουν συζητήσεις με την Ζαλγκίρις: «Δεν έχουμε μιλήσει με την Ζαλγκίρις. Έχουν αρκετούς παίκτες και δεν ξέρω αν έχω κάποιο πλεονέκτημα εκεί. Δεν μπορώ να παίξω φέτος στην Euroleague, πέρασε η προθεσμία. Και στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι ικανοί να νικήσουν με το υπάρχον ρόστερ. Μην βιάζεστε, θα δούμε τι θα γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.