ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκάθαρος ο Γιόχανσον: «Ενάντια στις αρχές μου να καταγγείλω τον Παναθηναϊκό»

Ο Ματίας Γιόχανσον ξεκαθάρισε, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ότι ουδέποτε ήταν στις προθέσεις του να καταγγείλει τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ξεκάθαρος ο Γιόχανσον: «Ενάντια στις αρχές μου να καταγγείλω τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Γιόχανσον στην «aftonbladet»:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όλοι πεθαίνουν για να παίξουν σε αυτό το ματς. Παραμονές της αναμέτρησης όλοι μιλάνε συνέχεια γι’ αυτό. Οι άνθρωποι τρελαίνονται για το συγκεκριμένο ντέρμπι», είπε αρχικά ο Γιόχανσον, προσθέτοντας πως: «Νιώθω αυτή την τρέλα. Η ζωή είναι φοβερή, δεν υπάρχει τίποτα για να παραπονεθώ».

Για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Υπάρχουν οικονομικά, καθυστερήσεις στις πληρωμές. Όλοι το αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Ο σύλλογος ωστόσο έχει αποφασίσει να το σταματήσει αυτό και “δουλεύει” για να το λύσει. Στο τέλος θα πάρεις τα χρήματά σου».

Για το αν αγχώνεται από την υπάρχουσα κατάσταση: «Όχι, όχι απόλυτα. Είμαι πολύ χαλαρός. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι’ αυτό. Θα ήταν ενάντια στις αρχές μου να καταγγείλω το κλαμπ και να φύγω. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ, για μένα δεν είναι σωστό να αφήσω την ομάδα όταν έχει προβλήματα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν σκέφτηκε να κάνει προσφυγή: «Όχι. Έχω παίξει στην Άλκμααρ για πέντε χρόνια και δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσω το μέλλον μου, ήρθα εδώ επειδή είναι καλό το ποδόσφαιρο. Αν είσαι υπομονετικός, στο τέλος θα ανταμειφθείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.