ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εύκολα η Ρεάλ πριν από τον Παναθηναϊκό

Δεν δυσκολεύτηκε η ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Εύκολα η Ρεάλ πριν από τον Παναθηναϊκό

”Ξεμούδιασμα” πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη έκανε η Ρεάλ του Πάμπλο Λάσο, επικρατώντας με 96-81 της Μπούργος σε αναμέτρηση για την ACB

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης άφησαν πίσω τους την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, ξεσπώντας πάνω στην φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία δεν κατάφερε να προβάλει ουσιαστική αντίσταση στο ματς.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέισι Κάρολ, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, έχοντας συμπαραστάτες τους Ράντολφ (13π) και Ταβάρες (13π).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την απαραίτητη δόση… ψυχολογίας και ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 8 Μαρτίου τον Παναθηναϊκό, σε ένα από τα κρισιμότερα ματς για τη διεκδίκηση της 4ης θέσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...